Ismét látogathatók az Opera előadásai

A négymilliomodik COVID-19 elleni védőoltás első dózisának beadásával 2021 április végén lehetőség nyílt arra, hogy a színházak ismét megnyithassák kapuikat a közönség előtt

Az örömteli hírre reagálva a Magyar Állami Operaház az évadban tervezett műsorából az alábbi színpadi produkcióit teszi elérhetővé az érdeklődők számára:

Giordano: André Chénier (bemutató). 2021.05.29. 19:00 Erkel Színház. Karmester: Kocsár Balázs. Rendező: Fabio Ceresa. Főszereplők: László Boldizsár, Sümegi Eszter, Kálmándy Mihály.

Messerer–Krein: Laurencia. 2021.06.05. 19:00 Erkel Színház. Karmester: Kocsár Balázs.

Molière-Lully: Úrhatnám polgár (bemutató). 2021.06.12. 19:00 Eiffel Műhelyház. Karmester: Thomas Kornél. Rendező: Tarnóczi Jakab. Közreműködnek prózai színészek és énekes szólisták.

Mozart-Rossini-Milhaud: Figaro3 (bemutató). 2021.06.26. 19:00 Eiffel Műhelyház. Karmester: Cser Ádám. Rendező: Dömötör András. Főszereplők: Cser Krisztián, Szegedi Csaba, Fodor Gabriella, Szemere Zita.

Az előadásokra az Opera a korábban bevezetett óvintézkedései megtartásával, páros helyek kialakításával, köztük két hely kihagyásával nyitja meg nézőterét. Az előadások csak érvényes védettségi igazolvánnyal látogathatók, melyeket a vonatkozó kormányrendelet szerint az Opera munkatársainak ellenőriznie kell az előadásra való belépés előtt.

A jegyértékesítés az előadásokra 2021. május 10-én 10 órakor indul meg az Opera honlapján, az Erkel Színház pénztárában és az Opera Értékesítési Centrumban (1061 Budapest, Hajós utca 13-15., földszint I.). A jegyvásárláshoz a nézők az elmaradt előadások után kapott utalványokat, illetve a szabad felhasználású jegyeket is igénybe vehetik.

További információ az Opera honlapján érhető el.

Forrás és fotó: Magyar Állami Operaház