Újra látható Az egyetlen hajléktalan

A hajléktalan-opera augusztus 10-én, Csepelen kerül színre

A sikeres 2015-ös premier után újra élvezheti a közönség a Fedél Nélkül utcalap szerzőinek írásaira épülő, kellemes zenéjű operát (zeneszerző: Col Legno, szövegíró: Csábi István). A kapcsolódó marketingkommunikáció és az előadás céljai: hajléktalan embertársaink iránti társadalmi érzékenyítés, figyelemfelhívás az otthontalan művészek tehetségére, valamint hajléktalanság témájában cselekvő egyének és szervezetek összefogásra buzdítása.

A teljes jegybevételt ezúttal is otthontalan embereknek ajánlja fel az előadáson társadalmi munkában, ingyen közreműködő stáb: a Fedél Nélkül utcalap hajléktalan terjesztői és szerzői részére, a Kispesti Evangélikus Gyülekezet segítségével egy kispesti hajléktalan családnak és a Diótörés Alapítvány fiatal, otthontalan felnőttjeinek gyógyszer- és vitaminszükségleteire.

Az egyetlen hajléktalan

A két felvonásos opera előadására augusztus 10-én, csütörtökön este 19 órakor kerül sok a Csepel Színházban (XXI. kerület, Árpád u. 1.).

Szereposztás:

Egyetlen Hajléktalan – Balázs Edgár (tenor)
Szociális Munkás – Bauer Andrea (szoprán)
Polgármester – Gradsach Zoltán (bariton)

Közreműködik: Kiss Veronika (szoprán); Mike-Nagy Kitti, Ujfalusi Dorottya (alt); Col Legno (tenor); Kárpáti Attila (basszus)

Homeless Ensemble
Vezényel: Dénes-Worowski Marcell
Rendező: Col Legno

Bővebb információ és jegyvásárlás a produkció honlapján!