A TOKODY – adventi koncert a BKK-ban

Tokody Ilona adventi koncertjére december 20-án kerül sor

Aki az idei karácsonyra emelkedett hangulatban szeretne készülni, annak kiváló lehetőség Tokody Ilona világhírű, Kossuth-díjas mesterművész és Ács János, az olasz operarepertoár szintén világhírű specialistájaként emlegetett karmester koncertje december 20-án 19 órakor a Budapest Kongresszusi Központban – adja hírül a jegy.hu.

A káprázatos hangú szoprán operaénekes népszerű operaáriákkal, olasz dalokkal és a karácsonyi ünnepkör áhítatos hangulatát megteremtő egyházzenei alkotásokkal örvendeztet meg bennünket. Ács János, akit a zeneszerető publikum a Három Tenor kanagyaként ismerhetett meg, zongorán kíséri majd a Művésznőt, akivel több ízben adtak már egyedülálló zenei minőséget képviselő, magával ragadó koncertet.

A TOKODY

A két művész eddigi közös műsoraiban állandó közreműködőként szerepelt Muskát András, aki többek elmondása alapján ma Magyarországon az egyetlen olyan tenor operaénekes, aki a műfaji sajátosságokat behatóan ismerve a bel canto műfaját hitelesen képes tolmácsolni. Amint a Vigadóban adott koncerteken, illetve az Operaházban – Tokody Ilona 40 éves pályafutását megkoronázó gáláján –, a december 20-i est folyamán ő is szívhez szóló áriákat és dalokat ad elő – áll a koncertet beharangozó közleményben.

Bővebb információ és jegyvásárlás a jegy.hu oldalán.