Kedves Zenebarát!

A személyi jövedelemadó 1%-ának felajánlása két évtizedes múltra tekint vissza. A Magyar Zeneművészeti Alapítvány harmadik éve fogadhatja a civil 1%-ot.

Magyar Zeneművészeti Alapítvány
Magyar Zeneművészeti Alapítvány

Köszönjük, hogy idén is, vagy talán ebben az évben először a Magyar Zeneművészeti Alapítvány javára ajánlja fel személyi jövedelemadója 1%-át. Ezzel a gesztussal hozzájárul ahhoz, hogy Alapítványunk megvalósíthassa céljait, többek között a www.musicianswho.hu és a www.operavilag.hu oldalak megjelentetését, valamint szakmai adatbázisunk karbantartását, frissítését.

Ismerje meg munkánkat! Kevesen gondolnák, hogy a Magyar Zeneművészeti Alapítvány által megjelentetett online kiadványokban évente kb. 2500 írás jelenik meg. Munkatársaink napról napra friss hírekkel töltik meg portáljainkat. Az Opera-Világ szerkesztői beszámolnak a világ operajátszásának eseményeiről, kritikákat és tanulmányokat írnak, megemlékeznek évfordulókról, nagyjainkról.

A MusiciansWho.hu-n örömmel számolunk be a komolyzenészek hazai és külföldi sikereiről. Egyedülálló módon adunk teret zeneiskoláknak, amatőr és profi kórusoknak, zenekaroknak.  Hétről hétre összegyűjtjük és közöljük a legfrissebb állásajánlatokat. Szakmai adatbázisunk lehetőséget biztosít a komolyzenével hivatásszerűen foglalkozók bemutatkozására . Az elmúlt években mára már sikeressé vált projekteknél bábáskodtunk, tanácsadással segítettük a fiatal zenészek szárny bontogatását.

Köszönjük, hogy adóbevallása elkészítésénél a Magyar Zeneművészeti Alapítványnak ajánlja fel adója 1%-át.

Adószámunk: 18187647-1-42

Nyomtatható nyilatkozat

a MusiciansWho és az Opera-Világ csapata