Elmarad A hallgatag asszony

A Nemzeti Filharmonikusok és a Művészetek Palotája közös produkciójaként meghirdetett Richard Strauss-opera, A hallgatag asszony 2012. október 4-i és 6-i előadása technikai okok miatt elmarad. A művet a következő évadban, 2013. október 10-én és 12-én mutatja be a két intézmény közös produkcióban.

A Művészetek Palotája felhívja az október 4-i előadásra jeggyel rendelkező közönsége figyelmét, hogy a megváltott jegyek a vásárlás helyszínén, illetve a Müpa jegypénztáraiban visszaválthatók 2012. október 20-ig; bérlettulajdonosai pedig az elmaradt  előadás helyett a 2012/2013-as évad kínálatából bármelyik, Müpa által szervezett előadásra az eredeti értéken választhatnak jegyet. További információval jegypénztárainkban állnak a nézők szíves rendelkezésére.

A Nemzeti Filharmonikusok tájékoztatják a Klemperer-bérlet tulajdonosait és az érdeklődő közönséget, hogy a tervbe vett operaelőadás helyett október 6-án 19:30-kor zenekari koncertet adnak Borisz Berezovszkij közreműködésével, Kocsis Zoltán vezényletével. Műsoron: Richard Strauss: A hallgatag asszony – előjáték, HacsaturjánDesz-dúr zongoraversenyCsajkovszkijIV. szimfónia.