Éjszakai kvíztúra az Operában

A hétvégén az érdeklődők szokatlan körülmények között ismerhetik meg az Operaházat

A rendezvény logója
A rendezvény logója

A Magyar Állami Operaház idén tavasszal csatlakozott az Opera Europa partnerszervezeteinek gyakorlatához, és az Európa Napjához (május 9.) legközelebb eső hétvégén megnyitja kapuit a szerencsések előtt, akik egy éjszakai kvíztúrán vehetnek részt az Operaház épületében.

Vállalkozó kedvű érdeklődőket keresünk, akik a fenti kvíztúrán részt vennének. Az Opera célja, hogy vállalkozó szellemű opera- és kultúrarajongóknak lehetőséget biztosítson arra, hogy részesei lehessenek ennek a különleges és most először megrendezésre kerülő éjszakai megmérettetésnek.

A terjvissza@opera.hu e-mail címre beérkező jelentkezéseket követően 2 napon belül elektronikus úton értesíti azokat, akik lehetőséget nyernek a rendezvényen való részvételre. A kiválasztottak az esti előadás után lépnek a már sötétbe burkolózó épületbe, és egy-egy produkció jelmezébe öltözve kell teljesíteniük az éjszakai kvíztúra követelményeit. Lesz izgalom, félelem, élmény, ének, zene és tánc – valamint étel s ital a megfáradt vándoroknak. Hálózsákot hozni kell. Szabadulás a démonoktól: hajnali 6 órakor, a színpadi műszak érkeztével.

Részvételi szabályzat és jelentkezési lap az Operaház honlapján érhető el.