Csavlek Etelka kiállítása és jubileuma

Csavlek Etelka  június 5-én a Tosca címszerepében ünnepli operaházi tagságának 25. évfordulóját, a Pro-Top-Art Galériaban pedig egész júniusban megtekinthetik kerámiáit az érdeklődők.

Csavlek_EtelkaA népszerű operaénekesnek és keramikusnak május 31-én a Pro-Top-Art Galériában nyílt kiállítása. A tárlaton Wegenast Róbert festőművész-díszlettervezővel közösen mutatják be alkotásaikat.

Csavlek Etelka jó kedélye, optimizmusa áthatja a műveit is: harmónia, humor és játékosság árad a kerámiafigurákból. Alkotásai között felfedezhetjük a magyar népmesék és az operák világának hőseit, olykor parodisztikus formában is.

A kiállítás megtekinthető június 30-ig, előzetes bejelentkezés alapján (tel.: 06 20 – 544 4120). A Pro-Top-Art Galéria (Bp. II., Előd vezér u. 26.) megközelíthető a Hűvösvölgy buszvégállomástól a 157-es autóbusszal.

Csavlek Etelka művésznő június 5-én az Operaházban a Tosca címszerepében ünnepli pályafutásának és operai tagságának 25. évfordulóját. Partnerei ezen az estén Kelen Péter és Fokanov Anatolij lesznek.

Tosca arcai - kerámiában
Tosca arcai – kerámiában (Fotó: Jánosi Ildikó)