Balaton-áténeklés Almádiban

Július 21-én délelőtt a Faremido Operatársulat rendezvénye várja az érdeklődőket a Klassz a pARTon eseménysorozat keretében

„Opera pátosz és mikrofon nélkül, kivételes hangokkal, sok humorral” – ajánlja a közönség figyelmébe a Balatonalmádiban holnap délelőtt 11 órától sorra kerülő operai flashmobokat (az „első Balaton-áténeklést”) megálmodójuk, Hábetler András.

„Ha szereti az operát, vagy csak szeretné szeretni, akkor a Faremido Operatársulat koncertjeit ne hagyja ki! A társulat tagjai a Magyar Állami Operaház művészei: Fodor Beatrix, Keszei Bori, Mester Viktória, Boncsér Gergely, Köteles Géza, Hábetler András. Mozart  hallgatása közben megfejthetjük Don Giovanni hódításainak titkát, megtudhatjuk, miért a Figaro házassága a legnagyszerűbb opera,  kiderül, hogy George Lucas nagy valószínűséggel  Wagner reinkarnációja, és hogy mi a közös Maradonában és Pavarottiban… És ami a legfontosabb: a katartikus pillanat, amikor egy művészeti alkotásban önmagunkra ismerünk.”

Hábetler András

Az eseményre a Wesselényi Strandon és a város más helyszínein kerül sor délelőtt 11 órától. Bővebb információ a Klassz a pARTon honlapján található.

Klassz a pARTon / Opera-Világ