3 tenor a Margitszigeten

Martin Mühle, Sébastien Guèze és James Valenti közös koncertjét augusztus 22-én hallhatja a közönség

A koncert plakátja
A koncert plakátja

Júliusban három fiatal, a nemzetközi színpadokon már bizonyított sztártenor találkozik a Margitszigeti Nagyszínpadon, hogy versenyre keljen a közönség kegyeiért. Mindhárman nagy egyéniségek, különböző karakterek, ám lehengerlő hangi adottságaikban, professzionalizmusukban és széleskörű nemzetközi sikereik tekintetében azonosak.

A német precizitást, ugyanakkor brazil tüzességet sugárzó, erőteljes hangú Martin Mühle sodró lendületű előadásmódja azonnal magával ragadja a hallgatóságot. A mindig mosolygó, játékosan dinamikus, de ha kell, komoly francia tenor, Sébastien Guèze igazi egyéniség, aki a közvetlenségével hívja fel magára a figyelmet. A klasszikusan kimért és az eleganciát képviselő amerikai James Valenti titokzatossága zengő hanggal párosul, rabul ejtve az érzékeket és a szíveket.

A Szabad Tér Színház idei szuperprodukciója világpremier, amelynek alkalmából először lép színre együtt a három fiatal sztárénekes. Az operagála a nagysikerű 3 tenor-koncertek hagyományát kívánja folytatni, és kivételes zenei élményt ígér – áll a Szabad Tér Színház közleményében.

A pénteken 20 órakor kezdődő koncerten közreműködik a Budapesti Filharmóniai Társaság Zenekara Halász Péter vezényletével. Bővebb információ a Szabad Tér Színház honlapján található.

Szabad Tér Színház