A nyáron is folytatódik Metropolitan-játékunk!

A nyáron is folytatódik nyereményjátékunk a Metropolitan-vetítésekre szóló értékes belépőkért. Az e heti fordulóban Puccini Turandot című operájára lehet jegyet nyerni!

A korábbi évekhez hasonlóan az idei évadban is közös játékra invitálja Önöket az Opera-Világ és az Uránia Nemzeti Filmszínház. A feladat, mint mindig, most is az Opera-Világ archívumában való kutakodás, a nyertesek között pedig az Uránia Metropolitan-vetítéseire és ismétléseire sorsolunk ki alkalmanként egy páros belépőt.

Augusztus 14-én, vasárnap 18 órakor kerül sor az idei sorozat következő vetítésére, melynek során Giacomo Puccini Turandot című operája kerül bemutatásra. A főszerepeket Ljudmila Monasztirszka (Turandot), Ermonela Jaho (Liù), Li Jonghon (Lee Yonghoon) (Kalaf) és Ferruccio Furlanetto (Timur) énekli a Met klasszikus, 1987-es produkciójában, melyet Franco Zeffirelli rendezett, a karmester pedig Marco Armiliato

Ljudmila Monasztirszka már 2012-ben is fellépett a Met HD-vetítéseinek sorában. Keressék meg az előadásról szóló akkori írásunkat, és válaszoljanak a kérdésre:

melyik opera címszerepét énekelte Monasztirszka a Met 2012-es HD-közvetítésében?

A válaszokat augusztus 12-én, pénteken déli 12 óráig várjuk az Opera-Világ központi címére: operavilag@gmail.com

A nyereményeket a helyszínen lehet átvenni a vetítés előtt fél órával.

Jó szórakozást és kellemes kikapcsolódást kívánunk!

Az Opera-Világ szerkesztői és az Uránia Nemzeti Filmszínház munkatársai