Újraindul Metropolitan-játékunk!

Kétéves szünet után újraindul nyereményjátékunk a Metropolitan-vetítésekre szóló értékes belépőkért. Az első fordulóban Verdi Rigoletto című operájára lehet jegyet nyerni! FRISSÍTVE!

A korábbi évekhez hasonlóan az idei évadban is közös játékra invitálja Önöket az Opera-Világ és az Uránia Nemzeti Filmszínház. A feladat, mint mindig, most is az Opera-Világ archívumában való kutakodás, a nyertesek között pedig az Uránia Metropolitan-vetítéseire és ismétléseire sorsolunk ki alkalmanként egy páros belépőt.

Január 29-én, szombaton 19 órakor kerül sor az idei sorozat következő vetítésére, melynek során Giuseppe Verdi Rigoletto című operája kerül bemutatásra. A főszerepeket Rosa Feola (Gilda), Varduhi Abrahamyan (Maddalena), Piotr Beczała (A mantuai herceg), Quinn Kelsey (Rigoletto), Andrea Mastroni (Sparafucile) énekli; a Bartlett Sher rendezte előadást Daniele Rustioni dirigálja.

A Rigolettót 2013-ban már műsorra tűzték a Met HD-vetítéseinek sorában. Keressék meg a produkcióról szóló írásunkat, és válaszoljanak a kérdésre:

ki az egyetlen közös főszereplő a darab 2013-as és 2022-es Met HD-közvetítésében?

A válaszokat január 28-án, pénteken déli 12 óráig várjuk az Opera-Világ központi címére: operavilag@gmail.com

A nyereményeket a helyszínen lehet átvenni a vetítés előtt fél órával.

Jó szórakozást és kellemes kikapcsolódást kívánunk!

Az Opera-Világ szerkesztői és az Uránia Nemzeti Filmszínház munkatársai

A megfejtés: Piotr Beczała énekelte 2013-ban is a Mantuai herceg szerepét
E heti nyertesünk: Fejes Júlia
Gratulálunk!