Folytatódik Metropolitan-játékunk!

Az új szezonban is folytatódik nyereményjátékunk a Metropolitan-vetítésekre szóló értékes belépőkért. A mostani fordulóban Gershwin Porgy és Bess című operájára lehet jegyet nyerni!

A korábbi évekhez hasonlóan az idei évadban is közös játékra invitálja Önöket az Opera-Világ és az Uránia Nemzeti Filmszínház. A feladat, mint mindig, most is az Opera-Világ archívumában való kutakodás, a nyertesek között pedig az Uránia Metropolitan-vetítéseire és ismétléseire sorsolunk ki alkalmanként 2-2 darab belépőt.

Február 9-én, vasárnap 18 órakor kerül sor az idei sorozat következő vetítésének ismétlésére, melynek során George Gershwin Porgy és Bess című dalműve kerül bemutatásra. A főszerepeket Angel Blue (Bess), Golda Schultz (Clara), Latonia Moore (Serena), Denyce Graves (Maria), Frederick Ballentine (Sportin’Life), Eric Owens (Porgy), Alfred Walker (Crown) és Donovan Singletary (Jake) énekli; a James Robinson rendezte előadást David Robertson dirigálja.

A Porgy és Besst 2017-ben a Margitszigeti Szabadtéri színpadon is előadták. Keressék meg a produkcióról szóló írásunkat, és válaszoljanak a kérdésre:

ki énekelte a Margitszigeten 2017-ben Porgy szerepét?

A válaszokat február 7-én, pénteken déli 12 óráig várjuk az Opera-Világ központi címére: operavilag@gmail.com

A nyereményeket a helyszínen lehet átvenni a vetítés előtt fél órával.

Jó szórakozást és kellemes kikapcsolódást kívánunk!

Az Opera-Világ szerkesztői és az Uránia Nemzeti Filmszínház munkatársai

A megfejtés: Kenneth Overton
E heti nyerteseink: Böröndi Pálma és Kovács János
Gratulálunk!