Folytatódik Metropolitan-játékunk!

2019. április 2.

Az új szezonban is folytatódik nyereményjátékunk a Metropolitan-vetítésekre szóló értékes belépőkért. A mostani fordulóban Wagner A walkür című operájára lehet jegyet nyerni! FRISSÍTVE A NYERTESEKKEL!

A korábbi évekhez hasonlóan az idei évadban is közös játékra invitálja Önöket az Opera-Világ és az Uránia Nemzeti Filmszínház. A feladat, mint mindig, most is az Opera-Világ archívumában való kutakodás, a nyertesek között pedig az Uránia Metropolitan-vetítéseire és ismétléseire sorsolunk ki alkalmanként 2-2 darab belépőt.

Április 7-én és május 5-én, vasárnap 17 órakor kerül sor az idei sorozat legutóbbi vetítésének ismétlésére, melynek során Richard Wagner A walkür című dalműve kerül bemutatásra. A főszerepeket Christine Goerke (Brünnhilde), Eva-Maria Westbroek (Sieglinde), Stuart Skelton (Siegmund) és Greer Grimsley (Wotan) énekli; a Robert Lepage rendezte előadást Philippe Jordan dirigálja.

A walkür nem először szerepel a HD-közvetítések sorozatában. Keressék meg a produkcióról szóló 2011-es írásunkat, és válaszoljanak a kérdésre:

ki énekelte a Met 2011-es Walkür-előadásában Siegmund szerepét?

A válaszokat április 5-án, pénteken déli 12 óráig várjuk az Opera-Világ központi címére: operavilag@gmail.com Kérjük, hogy válaszukban jelöljék meg azt is, hogy az áprilisi vagy a májusi előadásra szeretnének-e nyereményjegyet!

A nyereményeket a helyszínen lehet átvenni a vetítés előtt fél órával.

Jó szórakozást és kellemes kikapcsolódást kívánunk!

Az Opera-Világ szerkesztői és az Uránia Nemzeti Filmszínház munkatársai

A megfejtés: Jonas Kaufmann énekelte Siegmund szerepét
E heti nyerteseink: Belik Emília és Fekete-Szűcs Éva (április 7.), illetve Balogh Dávid és Szőke Györgyi (május 5.)
Gratulálunk!

Hasonló bejegyzések