Folytatódik Metropolitan-játékunk!

2018. január 30.

Az új szezonban is folytatódik nyereményjátékunk a Metropolitan-vetítésekre szóló értékes belépőkért. Ezúttal Puccini Tosca című operájára lehet jegyet nyerni! 

A korábbi évekhez hasonlóan az idei évadban is közös játékra invitálja Önöket az Opera-Világ és az Uránia Nemzeti Filmszínház. A feladat, mint mindig, most is az Opera-Világ archívumában való kutakodás, a nyertesek között pedig az Uránia Metropolitan-vetítéseire és ismétléseire sorsolunk ki alkalmanként 2-2 darab belépőt.

Február 4-én, vasárnap 18 órakor kerül sor az idei sorozat legutóbbi vetítésének ismétlésére, melynek során az operairodalom egyik legnépszerűbb műve, Giacomo Puccini Tosca  című operája lesz látható a Metből Emmanuel Villaume vezényletével, Sir David McVicar rendezésében. A három főszerepet Szonja Joncseva (Tosca), Vittorio Grigolo (Cavaradossi) és Željko Lučić (Scarpia) énekli.

A Toscát legutóbb 2009-ben újította fel a Metropolitan, világhírű művész a hagyományoktól eltérő, a közönséget megosztó rendezésében (a produkcióról két évvel később, 2011-ben írtunk). Keressék meg az előadásról szóló 2011-es írásunkat, és válaszoljanak a kérdésre:

ki rendezte a Metropolitan 2009-es Tosca-produkcióját?

A válaszokat február 2-án, pénteken déli 12 óráig várjuk az Opera-Világ központi címére: operavilag@gmail.com

A nyereményeket a helyszínen lehet átvenni a vetítés előtt fél órával.

Jó szórakozást és kellemes kikapcsolódást kívánunk!

Az Opera-Világ szerkesztői és az Uránia Nemzeti Filmszínház munkatársai

A megfejtés: Luc Bondy rendezte a Met előző Tosca-produkcióját
E heti nyerteseink: Csomor Piroska és Miklós Bernadett
Gratulálunk!

Hasonló bejegyzések