Folytatódik Metropolitan-játékunk!

2018. március 13.

Az új szezonban is folytatódik nyereményjátékunk a Metropolitan-vetítésekre szóló értékes belépőkért. Ezúttal Rossini Szemiramisz című operájára lehet jegyet nyerni! 

A korábbi évekhez hasonlóan az idei évadban is közös játékra invitálja Önöket az Opera-Világ és az Uránia Nemzeti Filmszínház. A feladat, mint mindig, most is az Opera-Világ archívumában való kutakodás, a nyertesek között pedig az Uránia Metropolitan-vetítéseire és ismétléseire sorsolunk ki alkalmanként 2-2 darab belépőt.

Március 10-én, vasárnap 18 órakor kerül sor az idei sorozat legutóbbi vetítésének ismétlésére, melynek során igazi operakülönlegesség, Rossini Szemiramisz című dalműve kerül bemutatásra. A főbb szerepeket Angela Meade (Szemiramisz), Elizabeth DeShong (Arsace), Javier Camarena (Idreno), Ildar Abdrazakov (Asszúr) és Ryan Speedo Green (Oroe) énekli. A John Copley rendezte előadást Maurizio Benini dirigálja.

A Szemiramiszt megelőzően 2010-ben is szerepelt Rossini-ritkaság a Metropolitan HD-sorozatában. Keressék meg az Armida előadásáról szóló 2010-es írásunkat, és válaszoljanak a kérdésre:

ki énekelte az Armida címszerepét a darab 2010-es Met HD-közvetítésében?

A válaszokat március 16-án, pénteken déli 12 óráig várjuk az Opera-Világ központi címére: operavilag@gmail.com

A nyereményeket a helyszínen lehet átvenni a vetítés előtt fél órával.

Jó szórakozást és kellemes kikapcsolódást kívánunk!

Az Opera-Világ szerkesztői és az Uránia Nemzeti Filmszínház munkatársai

A megfejtés: Renée Fleming énekelte az Armida címszerepét
E heti nyerteseink: Kis Ágnes és Csányi Magdolna
Gratulálunk!

Hasonló bejegyzések