Folytatódik Metropolitan-játékunk!

2018. október 30.

Az új szezonban is folytatódik nyereményjátékunk a Metropolitan-vetítésekre szóló értékes belépőkért. A harmadik fordulóban Puccini A Nyugat lánya című operájára lehet jegyet nyerni! FRISSÍTVE A NYERTESEK NEVÉVEL!

A korábbi évekhez hasonlóan az idei évadban is közös játékra invitálja Önöket az Opera-Világ és az Uránia Nemzeti Filmszínház. A feladat, mint mindig, most is az Opera-Világ archívumában való kutakodás, a nyertesek között pedig az Uránia Metropolitan-vetítéseire és ismétléseire sorsolunk ki alkalmanként 2-2 darab belépőt.

November 4-én, illetve január 27-én vasárnap 18 órakor kerül sor az idei sorozat harmadik vetítésének ismétlésére, melynek során Giacomo Puccini A Nyugat lánya című dalműve kerül bemutatásra. A főszerepeket Eva-Maria Westbroek (Minnie), Jonas Kaufmann (Dick Johnson) és Željko Lučić (Jack Rance), énekli; a Giancarlo Del Monaco rendezte előadást Marco Armiliato dirigálja.

A Nyugat lánya nem először szerepel a HD-közvetítések sorában. Keressék meg az előadásról szóló 2011-es írásunkat, és válaszoljanak a kérdésre:

ki énekelte Dick Johnson szerepét a darab 2011-ben közvetített előadásában?

A válaszokat november 2-án, pénteken déli 12 óráig várjuk az Opera-Világ központi címére: operavilag@gmail.com Válaszukban, kérjük, jelöljék meg, hogy a november 4-i vagy a január 27-i előadásra szeretnének-e jegyeket nyerni!

A nyereményeket a helyszínen lehet átvenni a vetítés előtt fél órával.

Jó szórakozást és kellemes kikapcsolódást kívánunk!

Az Opera-Világ szerkesztői és az Uránia Nemzeti Filmszínház munkatársai

A megfejtés: Marcello Giordani énekelte a szerepet 2011-ben
E heti nyerteseink: Kis Ágnes és Bulka Erhard, ill. Csépe Beáta és Lábas Anna
Gratulálunk!

Hasonló bejegyzések