Folytatódik Metropolitan-játékunk!

2019. május 8.

Az új szezonban is folytatódik nyereményjátékunk a Metropolitan-vetítésekre szóló értékes belépőkért. A mostani fordulóban Poulenc A kármeliták című operájára lehet jegyet nyerni! FRISSÍTVE A NYERTESEK NEVÉVEL!

A korábbi évekhez hasonlóan az idei évadban is közös játékra invitálja Önöket az Opera-Világ és az Uránia Nemzeti Filmszínház. A feladat, mint mindig, most is az Opera-Világ archívumában való kutakodás, a nyertesek között pedig az Uránia Metropolitan-vetítéseire és ismétléseire sorsolunk ki alkalmanként 2-2 darab belépőt.

Május 12-én, vasárnap 18 órakor kerül sor az idei sorozat következő vetítésének ismétlésére, melynek során Francis Poulenc A kármeliták című dalműve kerül bemutatásra. A főszerepeket Isabel Leonard (Blanche de la Force), Adrianne Pieczonka (Mme. Lidoine), Karita Mattila (Madame de Croissy) és David Portillo (Chevalier de la Force) énekli; a John Dexter rendezte előadást Yannick Nézet-Séguin dirigálja.

A kármelitákat a közelmúltban mutatta be a Magyar Állami Operaház is. Keressék meg a produkcióról szóló 2016-os írásunkat, és válaszoljanak a kérdésre:

ki énekelte a Magyar Állami Operaház 2016-os Kármeliták-előadásában Blanche de la Force szerepét?

A válaszokat május 10-én, pénteken déli 12 óráig várjuk az Opera-Világ központi címére: operavilag@gmail.com

A nyereményeket a helyszínen lehet átvenni a vetítés előtt fél órával.

Jó szórakozást és kellemes kikapcsolódást kívánunk!

Az Opera-Világ szerkesztői és az Uránia Nemzeti Filmszínház munkatársai

A megfejtés: Létay Kiss Gabriella
E heti nyerteseink: Barta Mária és Sallai Katalin
Gratulálunk!

Hasonló bejegyzések