Folytatódik Metropolitan-játékunk!

2018. május 1.

Az új szezonban is folytatódik nyereményjátékunk a Metropolitan-vetítésekre szóló értékes belépőkért. Ezúttal Massenet Hamupipőke című operájára lehet jegyet nyerni! FRISSÍTVE A NYERTESEKKEL!

A korábbi évekhez hasonlóan az idei évadban is közös játékra invitálja Önöket az Opera-Világ és az Uránia Nemzeti Filmszínház. A feladat, mint mindig, most is az Opera-Világ archívumában való kutakodás, a nyertesek között pedig az Uránia Metropolitan-vetítéseire és ismétléseire sorsolunk ki alkalmanként 2-2 darab belépőt.

Május 6-án, vasárnap 18 órakor kerül sor az idei sorozat utolsó vetítésének ismétlésére, melynek során Jules Massenet Hamupipőke című dalműve kerül bemutatásra. A szereplők: Joyce DiDonato (Hamupipőke), Alice Coote (Mesebeli herceg), Stephanie Blythe (Madame de la Haltière), Kathleen Kim (Tündér), Laurent Naouri (Pandolfe). A Laurent Pelly rendezte előadást Bertrand de Billy dirigálja.

Massenet operája először szerepel a Metropolitan műsorán, a történet azonban az operalátogatók számára sem ismeretlen: többször is láthattuk már Rossini feldolgozásában. Keressék meg Rossini Hamupipőkéjének előadásáról szóló szóló 2014-es írásunkat, és válaszoljanak a kérdésre:

ki rendezte a darab 2014-ben közvetített előadását?

A válaszokat május 4-én, pénteken déli 12 óráig várjuk az Opera-Világ központi címére: operavilag@gmail.com

A nyereményeket a helyszínen lehet átvenni a vetítés előtt fél órával.

Jó szórakozást és kellemes kikapcsolódást kívánunk!

Az Opera-Világ szerkesztői és az Uránia Nemzeti Filmszínház munkatársai

A megfejtés: Cesare Lievi
E heti nyerteseink: Kis Ágnes és Szilágyi Fruzsina
Gratulálunk!

Hasonló bejegyzések