Folytatódik Metropolitan-játékunk!

2019. március 5.

Az új szezonban is folytatódik nyereményjátékunk a Metropolitan-vetítésekre szóló értékes belépőkért. A mostani fordulóban Donizetti Az ezred lánya című operájára lehet jegyet nyerni! FRISSÍTVE A NYERTESEKKEL!

A korábbi évekhez hasonlóan az idei évadban is közös játékra invitálja Önöket az Opera-Világ és az Uránia Nemzeti Filmszínház. A feladat, mint mindig, most is az Opera-Világ archívumában való kutakodás, a nyertesek között pedig az Uránia Metropolitan-vetítéseire és ismétléseire sorsolunk ki alkalmanként 2-2 darab belépőt.

Március 10-én, vasárnap 18 órakor kerül sor az idei sorozat legutóbbi vetítésének ismétlésére, melynek során Gaetano Donizetti Az ezred lánya című dalműve kerül bemutatásra. A főszerepeket Pretty Yende (Marie), Javier Camarena (Tonio), Stephanie Blythe (Marquise of Berkenfield) és Maurizio Muraro (Sulpice) énekli; a Laurent Pelly rendezte előadást Enrique Mazzola dirigálja.

Stephanie Blythe már több HD-közvetítésben is látható volt az elmúlt évek során, így Wagner-szerepekben is, legutóbb 2011-ben. Keressék meg az akkori produkcióról szóló írásunkat, és válaszoljanak a kérdésre:

melyik Wagner-szerepet énekelte egy 2011-es Met HD-közvetítésben Stephanie Blythe?

A válaszokat március 8-án, pénteken déli 12 óráig várjuk az Opera-Világ központi címére: operavilag@gmail.com 

A nyereményeket a helyszínen lehet átvenni a vetítés előtt fél órával.

Jó szórakozást és kellemes kikapcsolódást kívánunk!

Az Opera-Világ szerkesztői és az Uránia Nemzeti Filmszínház munkatársai

A megfejtés: Frickát énekelte Stephanie Blythe
E heti nyerteseink: Gyulay Erika és Hadady Zsófia
Gratulálunk!

Hasonló bejegyzések