Folytatódik Metropolitan-játékunk!

2018. április 3.

Az új szezonban is folytatódik nyereményjátékunk a Metropolitan-vetítésekre szóló értékes belépőkért. Ezúttal Mozart Così fan tutte című operájára lehet jegyet nyerni! FRISSÍTVE A NYERTESEKKEL!

A korábbi évekhez hasonlóan az idei évadban is közös játékra invitálja Önöket az Opera-Világ és az Uránia Nemzeti Filmszínház. A feladat, mint mindig, most is az Opera-Világ archívumában való kutakodás, a nyertesek között pedig az Uránia Metropolitan-vetítéseire és ismétléseire sorsolunk ki alkalmanként 2-2 darab belépőt.

Április 8-án, vasárnap 18 órakor kerül sor az idei sorozat legutóbbi vetítésének ismétlésére, melynek során Mozart Così fan tutte című dalműve kerül bemutatásra. A szereplők: Amanda Majeski (Fiordiligi), Serena Malfi (Dorabella), Kelli O’Hara (Despina), Ben Bliss (Ferrando), Adam Plachetka (Guglielmo), Christopher Maltman (Don Alfonso). A Phelim McDermott rendezte előadást David Robertson dirigálja.

A Così fan tutte már nem először szerepel a Metropolitan HD-sorozatában: előzőleg, más rendezésben, négy évvel ezelőtt volt látható. Keressék meg a Così fan tutte előadásáról szóló 2014-es írásunkat, és válaszoljanak a kérdésre:

ki énekelte Despina szerepét a darab 2014-es Met HD-közvetítésében?

A válaszokat április 6-án, pénteken déli 12 óráig várjuk az Opera-Világ központi címére: operavilag@gmail.com

A nyereményeket a helyszínen lehet átvenni a vetítés előtt fél órával.

Jó szórakozást és kellemes kikapcsolódást kívánunk!

Az Opera-Világ szerkesztői és az Uránia Nemzeti Filmszínház munkatársai

A megfejtés: Danielle de Niese énekelte Despina szerepét 2014-ben
E heti nyerteseink: Bulka Erhard és Balogh Dávid 
Gratulálunk!

Hasonló bejegyzések