Folytatódik Metropolitan-játékunk!

2019. február 4.

Az új szezonban is folytatódik nyereményjátékunk a Metropolitan-vetítésekre szóló értékes belépőkért. A mostani fordulóban Bizet Carmen című operájára lehet jegyet nyerni! FRISSÍTVE A NYERTESEK NEVÉVEL!

A korábbi évekhez hasonlóan az idei évadban is közös játékra invitálja Önöket az Opera-Világ és az Uránia Nemzeti Filmszínház. A feladat, mint mindig, most is az Opera-Világ archívumában való kutakodás, a nyertesek között pedig az Uránia Metropolitan-vetítéseire és ismétléseire sorsolunk ki alkalmanként 2-2 darab belépőt.

Február 10-én, vasárnap 18 órakor kerül sor az idei sorozat legutóbbi vetítésének ismétlésére, melynek során Georges Bizet Carmen című dalműve kerül bemutatásra. A főszerepeket Clémentine Margaine (Carmen), Aleksandra Kurzak (Micaela), Roberto Alagna (Don José) és Alexandr Vinogradov (Escamillo) énekli; a Sir Richard Eyre rendezte előadást Louis Langrée dirigálja.

Aleksandra Kurzak épp tíz évvel ezelőtt mutatkozott be Magyarországon egy koncertszerű operaelőadás keretében. Keressék meg az akkori produkcióról szóló 2009-es írásunkat, és válaszoljanak a kérdésre:

kinek melyik operájában énekelt 2009-ben Budapesten Aleksandra Kurzak?

A válaszokat február 8-án, pénteken déli 12 óráig várjuk az Opera-Világ központi címére: operavilag@gmail.com 

A nyereményeket a helyszínen lehet átvenni a vetítés előtt fél órával.

Jó szórakozást és kellemes kikapcsolódást kívánunk!

Az Opera-Világ szerkesztői és az Uránia Nemzeti Filmszínház munkatársai

A megfejtésünk: Rossini Tankréd című operájában énekelt Aleksandra Kurzak
E heti nyerteseink: Ács Kristóf és Varga Richárd
Gratulálunk!

Hasonló bejegyzések