Ismét indul Metropolitan-játékunk!

2018. október 11.

Az új szezonban is folytatódik nyereményjátékunk a Metropolitan-vetítésekre szóló értékes belépőkért. Az első fordulóban Verdi Aida című operájára lehet jegyet nyerni! FRISSÍTVE A NYERTESEKKEL!

A korábbi évekhez hasonlóan az idei évadban is közös játékra invitálja Önöket az Opera-Világ és az Uránia Nemzeti Filmszínház. A feladat, mint mindig, most is az Opera-Világ archívumában való kutakodás, a nyertesek között pedig az Uránia Metropolitan-vetítéseire és ismétléseire sorsolunk ki alkalmanként 2-2 darab belépőt.

Október 14-én, vasárnap 18 órakor kerül sor az idei sorozat első vetítésének ismétlésére, melynek során Giuseppe Verdi Aida című dalműve kerül bemutatásra. A szereplők: Anna Netrebko (Aida), Anita Rachvelisvili (Amneris), Aleksandrs Antonenko (Radames), Quinn Kelsey (Amonasro). A Sonja Frisell rendezte előadást Nicola Luisotti dirigálja.

Jelenet a II. felvonásból

Verdi operája nem először szerepel a HD-közvetítések sorában, magunk is írtunk róla évekkel ezelőtt. Keressék meg a szóban forgó 2014-es írásunkat, és válaszoljanak a kérdésre:

ki énekelte a címszerepet a darab 2013-ban közvetített előadásában?

A válaszokat október 13-án, szombaton déli 12 óráig várjuk az Opera-Világ központi címére: operavilag@gmail.com

A nyereményeket a helyszínen lehet átvenni a vetítés előtt fél órával.

Jó szórakozást és kellemes kikapcsolódást kívánunk!

Az Opera-Világ szerkesztői és az Uránia Nemzeti Filmszínház munkatársai

A megfejtés: Ljudmila Monasztirszka
E heti nyerteseink: Fekete-Szűcs Éva és Víg Krisztián
Gratulálunk!

Hasonló bejegyzések